Rosendal Maskin AS

Rosendal Maskin AS har siden 1986 levert anleggsmaskiner til det norske markedet og er hovedimportør av Doosan og JCB anleggsmaskiner i Norge. Vårt hovedkontor ligger sentralt plassert ved E18 i Askim og disponerer i dag et område på 50 000 kvadratmeter.

JCB

I mer en 70 år har JCB produsert minigravere, kompaktlastere, gravemaskiner, hjullastere og teleskoptrucker for alle typer anleggsarbeid. JCB er i dag et varemerke som spenner over 300 modeller.

Som Europas største produsent av anleggsmaskiner har JCB også utviklet anleggsmaskiner som møter alle krav til moderne avfallshåndtering. Dersom du holder på som entreprenør eller med avfallshåndtering eller gjenvinning, enten det er i offentlig eller privat sammenheng, har JCB maskiner som håndterer alt fra plastikk, papir, glass, tre til metall og kompost.

DOOSAN

Rosendal Maskin har den gleden av å være en fulliner med produkter fra Doosan. Vi levere komplette løsning som fungerer i mange år frem i tid.

Doosan er verdensomspennende konsern som ble grunlagt i 1896 i Seoul og her i dag ca 36 000 ansatte, pluss alle underleverandører og forhandlere av Doosan. Doosan har vært produsent av anleggsmaskiner siden 1977.

En Elektrisk framtid

Rosendal Maskin AS ønsker å være med i det elektriske markedet på et tidlig stadium, og kan nå tilby en serie elektriske gravemaskiner.

EVERDIGM

Everdigm er produsent av hydraulisk utstyr til maskiner fra 1-100tonn.

Utvalget er stort og omfatter hydrauliske hammere, sorteringsklyper, sakser, knusere, vibroplater og multiprosessorer.

X